WELLBEING MANAGEMENT

...

Per què adoptar mesures de benestar a les organitzacions?

El concepte de benestar, reflecteix l'atenció de les persones, mitjançant un conjunt d'espais de disseny, accions i activitats dins de les organitzacions. Que el benestar centrada en les persones, també porta molts altres beneficis com trobar-los?

Més informació

Beneficis de benestar

Barregi diverses investigacions, així com els resultats de les organitzacions que ja hagi implementat règims de benestar, es pot aconseguir beneficis molt interessants i que responen a la corrent que canviïn les necessitats en ells.

POTENCIACIÓ DE L'EMPLEAT

Empleats que se senten "cura" per les seves organitzacions adquirir poder i força, així ser més competents en l'acompliment de les seves funcions i amb més capacitat per prendre decisions autònomes.

ENFORTIMENT DE CAPACITATS

Gràcies a benestar, empleats són molt més qualificats per al desenvolupament de la seva activitat, la creativitat i la imaginació, per afrontar els reptes diaris.

MILLORA DEL MEDI AMBIENT DE TREBALL

El clima de treball, també es millora, des de la millora del benestar, afecta també millora l'estat emocional d'empleats, reducció d'agressivitat i fomentar les relacions interpersonals.

ATRACCIÓ I RETENCIÓ DE TALENT

Hi ha estudis d'empreses de selecció de personal, explicant que el benestar i la qualitat de vida, ha esdevingut un factor clau en l'elecció d'un treball dins d'una organització i com que són empreses que han integrat els plans de benestar, especialment apreciar aquest aspecte, una nova proposta de treball. Vénen a comentar, que el canvi organitzacional, fins i tot valor que sobre els aspectes econòmics.

AUGMENTAR LA PRODUCTIVITAT

Nombrosos estudis amb dades reals d'organitzacions, ofereixen resultats positius sobre l'increment en la productivitat i la reducció de la baixa mèdica dels empleats en les organitzacions que han implantat i mantenir programes de benestar.

camps

Què dissenyem els nostres plans de benestar?

De IS-WELL, combinen totes les àrees en què creiem que hi haurien de ser, per aconseguir un disseny d'un pla de benestar, d'acord amb cada entitat i sempre posant la gent al Centre.

Això requereix una fase inicial, on recullen informació de l'organització, els usuaris, entorns i accions anteriors aplicat, orientada al benestar.  Saps les àrees
HÀBITS

Més del 45% de les nostres activitats diàries són hàbits, que defineixen la nostra forma de vida, present i futur. Vols saber com es formen i com es pot modificar?

més informació
ESPAIS I ENTORNS LABORALS

Passem entre 80 i 90% del nostre temps en l'interior. Saps com els diversos elements del seu disseny pot afectar la nostra salut?

més informació
TECNOLOGIA

Entorns tecnològics han entrat plenament en tots els aspectes de les nostres vides. A banda de fer la vida més fàcil, també pots contribuir a nostre benestar.

més informació
COMUNICACIÓ

Informació interna juga un paper decisiva agradaria veure què cal tenir en compte per assegurar que les afirmació "persones de parla entendre"?

més informació
PROCEDIMENTS

Els procediments de treball normalitzar el desenvolupament d'activitats. Té estàndards de qualitat, productivitat i benestar en ment?

més informació
CERTIFICACIÓ

Actualment, ja hi ha diverses benestar entorn de certificacions per a empreses i espais. Certificació dóna prestigi a organitzacions que implementen benestar

més informació

Qui som? De moment…

M ª Isabel Martínez Castro

Fundador i CEO

Doctora en Psicologia Clínica, la investigació, sent també director i bé AP

"Un interessar constants en la investigació i la" intervenció psicològica en la cura i el desenvolupament de les persones, després de la seva llicenciatura en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid (UCM, 1994-1999), obtingut el Diploma d'Estudis Avançats (DEA, UCM, 1999-2002) a la clínica de Psicologia de doctorat experimentals, Per què és un doctorat en Psicologia Clínica (UCM, 2002-2008) Paral·lelament a això, va treballar com un treball voluntari i contractual a la Fundación A.N.A.R. (Ajudar els nens i) Adolescents en risc) (2000-2010). Després, ha col·laborat com Psicòloga en un projecte (TANSNIP-PESA) dirigida per Valentín Fúster al Centre Nacional de recerca Cardiovascular (C.N.I.C.) i al centre Universitat mèdica VU (Amsterdam) coherent Promoure hàbits de vida saludable a una Mostra De 1.000 participants del grup de Santander. Amb una projecció internacional, va formar així AP i actualment serveix així ment assessor per l Institut de construcció ben internacional. Arran del que va sorgir IS-bé, dedicada al disseny i implementació de plans de benestar (PSBO) i la salut en organitzacions d'un enfocament global i integrador. També és part de la Comissió d'investigació d'IFMA Espanya i participa en diferents projectes de recerca a la Universitat Complutense de Madrid i la Pontifícia catòlica Universitat de Puerto Rico. 

Vistes

Quina experiència teniu amb nosaltres?

Visitació Varona Díaz

VP financera

PWN MADRID

Jo tinc la sort de saber Isabel participant com a voluntari en l'estudi TANSNIP, on el Dr. Ell és el meu entrenador en el procés.  Des de la primera entrevista motivacional sentia els seus coneixements i suport a disposició, però el més important és un professional que gaudeix i estima la seva professió i així m'ha demostrat en els darrers dos anys.

Óscar Valles Cavia

Soci 59 CRO en companys finançadors.

Economista.Assessor financer de les empreses

Vaig tenir la gran sort de conèixe ' Elizabeth a través del programa d'TANSNIP desenvolupat al Banco Santander. Em va semblar una excel·lent professional, sempre atent al seu treball en la forma més adequada i acurada. Però el que més em va sorprendre és que també vaig descobrir una persona meravellosa. El seu treball de tutoria per ajudar a canviar els meus hàbits de vida per altres més sa sempre era motivador, sempre tenint una paraula i un gest amable i establir objectius petits que finalment va produir un canvi enorme en el meu estil de vida. Crec que Isabel pot i ha de ser un actiu molt important per a qualsevol organització que té entre els seus objectius tenir cura dels seus professionals i ajudar-los a gestionar el seu equilibri emocional.

Gregorio Delgado Alcalá

Gerent Director 59 fundador a IguanaTECH

FundslinkIESE Business School – Universitat de Navarra

Jo tenia sort prou per participar amb Isabel en el programa TANSNIP de CNIC. L'experiència ha estat únic, ja que Isabel és sempre la Mostra positivament la situació i comprometre's amb els següents objectius. Sens dubte, treballar amb ella és part de l'èxit del programa i a mi personalment, m'ha ajudat a canviar els meus hàbits de vida, per altres més saludable. Si teniu l'oportunitat de treballar amb Isabel, sens dubte, serà una experiència exitosa, segur.

Robert Smith

Director Gerent, responsable de CVA taulell de banca corporativa Global Santander

Atenció entrenador – Universitat d'Oxford

Vaig tenir la sort de rebre algunes sessions de coaching d'Isabel, com a part del programa IASB-TANSNIP. Des de la primera sessió, Isabel ha posat els meus interessos primer i m'ha donat la flexibilitat per assegurar que vostè rebi els millors resultats, que compleixen els requisits bàsics de l'estudi. Dóna una energia molt positiva i m'ha ajudat molt amb els meus temes.

Últimes notícies

En el Blog IS-pou, hi trobareu articles interessants sobre el benestar, hem seleccionat per a vostè.

Col·laborem amb…

De IS-pou col·laborem en recerca i altres àrees amb les següents universitats i organitzacions:

Contacti amb nosaltres

Si voleu contactar amb nosaltres, pot enviar les seves dades omplint el formulari següent. En breu ens posarem en contacte amb vostè.*Requerido